Gutter i bergen digge gutter homoseksuell

gutter i bergen digge gutter homoseksuell

En dag tok han på seg den fine t-skjorten hun hadde laget til ham med favorittfiguren Twilight Sparkle og gikk opp kjellertrappen, inn på stua til foreldrene. Men kanskje vi er mer i kontakt med vår feminine side.

Endelig åpner dørene på Galacon. En lyshåret gutt i rød skjorte løper bort til kosedyrbordet, han skjelver i hele kroppen, står der noen øyeblikk mens blikket farer frem og tilbake over plysjdyrene, noen andre gutter har allerede snappet til seg sine favoritter.

Vi drister oss bort. Det føles som om jeg akkurat fødte et barn. Jeg har haiket helt fra Latvia og sovet på sofaen til fremmede for å komme hit, sier Ansis Malins Men de vet at de kan kreve hva de vil. Jeg skal sette Rarity ved siden av sengen min, og hver gang jeg ser på henne, blir jeg glad. Rarity er den smarteste ponnien i serien, opptatt av business og teknologi. Selv jobber han som softwareutvikler i et it-selskap.

Det er stor overlapping mellom ponnier, datamaskiner, piratvirksomhet og gaming, sier han. Hundrevis av ponnifans virrer rundt i det tre etasjer store ungdomsherberget som for anledningen er dekorert med rosa plastduker og My Little Pony-girlander i taket.

En gjeng spiller poker med Rannvas ponnikort, noen med de nye plysjponniene sine trygt plassert i armkroken. Et fåtall andre gjester, småbarnsfamilier og backpackere, ser seg forfjamset rundt før de haster inn på rommene sine.

Utenfor døren til hovedsalen sitter et eldre par taust sammensunket i to lenestoler, merkelig malplassert i mylderet av unge menn som løper rundt i kostymer og ponni-t-skjorter. Han har aldri møtt andre bronies før, forklarer østerrikske Hermann.

De skjønte ingenting av sønnens plutselige fascinasjon for en barneserie. De ser på hverandre. Mennene som synes hest er best Ingen fest uten hest. Det er den store gallakvelden. I salen; ponnikledde ungjenter i valsetakt med sine dresskledde kavalerer, og som et skoleball i niendeklasse stimler de ikke fullt så heldige sammen i ring om dem.

Langs veggen står noen trau med oppskåret frukt, noen pølser, champagneglass med brus. Det går trått en stund, folk svetter i ullkostymene. Så er det slutt på valsen, housemusikk fyller lokalet. På noen øyeblikk er dansegulvet overtatt av en broderlig moshpit, et voldsomt og overveldende sammenstøt av ponnifans som danser og ler og klemmer hverandre inderlig.

Ute på terrassen har svenske Rocky tatt en liten pause, han sitter tilbakelent i den kjølige natteluften. Jeg var mye ensom. Han oppdaget My Little Pony-serien, viste den til kusinene sine, som senere ville ha ham med på brony-treff i Stockholm.

Først ville han ikke dra. Men jeg er veldig glad jeg dro. Fra første stund sa det bare klikk. Vi var en hel gjeng som pratet og pratet, men vi hadde ikke noe sted å gjøre av oss, så vi bare strente rundt i Stockholm.

Vi må ha gått to mil den natten. Han kikker ut over Stuttgart og nattelysene. Jeg hadde ikke turt. På mange måter kan man si at My Little Pony har gitt meg et nytt liv.

Skjeggstubber og smale øyne, red bull og cola. Det er siste dagen på Galacon. En siste krampetrekning er auksjonen. Inne i hovedsalen er stemningen elektrisk. Fire personer i hårete ponnidrakter vinker til publikum fra podiet og gir hverandre «bro-hoof», et slags bronienes svar på high five.

Dagens auksjonarius, en kortklippet jente med vide bukser og perfekt amerikansk aksent, forsvinner dypt ned i pelsen idet ponniene klemmer henne etter tur. Så er det hele i gang. Det går fem minutter, ti, tallene hagler, auksjonarius måper. Til slutt småløper en rødmusset ung mann mot scenen, han har betalt euro for dette øyeblikket, et bilde, å bli sett på livestreamen av bronies over hele verden.

Så, en hjemmelaget robotponnihjelm, den går til en gutt langt bak i salen, han skjelver i hele kroppen og klarer såvidt å få den på seg. En liten håndmalt ponni i keramikk går for euro, før broniene fra Sveits ser ut til å ha bestemt seg, de byr euro for den offisielle Galacon-plakaten av en ponni i helfigur.

Salen bryter ut i høye brøl. Noen begynner å synge en sang fra serien, den handler om eplecider. Sangen sprer seg, det klappes i takt. Mennene som synes hest er best En greie. På vei ut har noen stjålet de rosa girlanderne i taket. Den svenske bronygjengen pakker sammen, de har 16 timer i bil foran seg. Rannva har solgt ut alle ponnikortene og whiskyglassene. Spillutvikler Joakim Nilsson skal kjøre, han ser sliten ut.

Sånn er det på internett, det er alltid en greie. Jeg gir det maks fem år. Ruben Stølan viser frem en t-skjorte som forestiller hans eget ponni-alias, Lightning Heart. Han og kompisene besøker hverandre for å se på serien, men også på de mange animasjonene og tegningene som finnes på nettet. Det fins egne band som lager musikk inspirert av serien. Men hvorfor "skjuler" du dialekta di?

Kan du ikke heller snakke rent nordnorsk? Det tok litt tid før jeg lærte deg å kjenne, men du ble bare søtere og søtere for hver episode! Så deg da du gikk på t-banen på Nationalteateret en gang i Januar sammen med Adam.

Du er veldig søt.. Og ser veldig bra ut uten briller. Så var det sagt! Du virker jo kjempekoselig, da! Skikkelig øm og kjærlig. Tror du ville blitt en veldig god far. Synes du er genial med interiør, mye flinkere enn Tom i den amerikanske patruljen, han kommer der med stygge skinnsofaer og overmøblerer og æsj,mens du gjør romene til en fryd! Kan jeg få adoptere dere?! Og Jan, kan ikke du være så snill å bli hetero?

Og Adam, you go girl! Er en flittig seer. Jeg så et program hvor dere var hos en politimann, der hadde dere et stort bilde som dere hang over spisebordet hans. Hvor kan jeg få tak i et tilsvarende?. Jeg har lett og lett, men ingenting funnet Selv min samboers tante på over 80 år følger med homsepatruljen - og digger dere!!! Kjente dere hverandre før dere ble plukket ut til å være med på dette? Hilsen Tone i Tromsø.

Hvordan få min snille og gode kjæreste til å rydde i tingene sine? Han er ekspert på å samle blader, klær og div. Han syns det er kjedelig å rydde, som vel er ganske forståelig. Det hjelper ikke med mer skap plass, fordi det bare fyller han opp etter kort tid. Jeg har ikke lyst til å rydde etter ham, jeg har nok med mitt eget rot.

Men samtidig har jeg lyst til å ha det ryddig rundt meg. Hvilke strategier kan hjelpe for å bli mere ryddig av seg? Hei verdens søteste gutter! Har sett alle episodene av homsepatruljen, og dere er helt fantastiske. Dere er ubeskrivelig flinke. Skulle ønske dere kunne komme hjem til meg: Jeg er selv veldig opptatt av mote, skjønnhet og det å se bra ut.

Er student, derfor har jeg ikke så mye penger å shoppe for. Har dere noen tips?? Kjæresten min sier at jeg har nok klær for resten av livet, men dere vet jo hvordan hetrofile menn er!!!!! Av klesstil er jeg nok litt "snuppete" og romantisk, og elsker å blande dyrt og billig. Men som sagt er det ikke alltid lett å kjøpe for dyre klær med student budsjett.

Hva bør jeg prioritere å kjøpe?? Jeg er glad i olabukser, så har dere et tips på noen bra og kule merker?? Nudie er min favoritt om dagen.

Lattermild hilsen, Toril PS Som ellers har høytid foran tv apparatet hver gang dere entrer skjermen. Hei gutter, Husker såvidt at skinnbuker var in på tallet - er det harry eller kult nå i dag? Guttene takker for seg og for stort engasjement fra dere - nå skal de haste videre til radio-promo! ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Del Tweet Epost Kommenter. Homsepatruljen har dratt den litt lenger, og satser nå også på å utfolde seg med en epoke folk elsker å hate: Rett over påske kommer Homsepatruljen med sitt eget bidrag til populærmusikken. Låta lå på VG-lista i hele 5 uker under glansperioden for 20 år siden. Vi hadde nettmøte med guttene, og spørsmålene formelig rullet inn over verdensveven. Les svarene deres her!

Gardermoen escort homoseksuell chat chat

Gledesguttr oslo bøsse strikkeoppskrifter menn

Og glitrende øyne har du óg! Men hvorfor "skjuler" du dialekta di? Kan du ikke heller snakke rent nordnorsk? Det tok litt tid før jeg lærte deg å kjenne, men du ble bare søtere og søtere for hver episode! Så deg da du gikk på t-banen på Nationalteateret en gang i Januar sammen med Adam.

Du er veldig søt.. Og ser veldig bra ut uten briller. Så var det sagt! Du virker jo kjempekoselig, da! Skikkelig øm og kjærlig. Tror du ville blitt en veldig god far.

Synes du er genial med interiør, mye flinkere enn Tom i den amerikanske patruljen, han kommer der med stygge skinnsofaer og overmøblerer og æsj,mens du gjør romene til en fryd! Kan jeg få adoptere dere?! Og Jan, kan ikke du være så snill å bli hetero? Og Adam, you go girl! Er en flittig seer. Jeg så et program hvor dere var hos en politimann, der hadde dere et stort bilde som dere hang over spisebordet hans. Hvor kan jeg få tak i et tilsvarende?.

Jeg har lett og lett, men ingenting funnet Selv min samboers tante på over 80 år følger med homsepatruljen - og digger dere!!!

Kjente dere hverandre før dere ble plukket ut til å være med på dette? Hilsen Tone i Tromsø. Hvordan få min snille og gode kjæreste til å rydde i tingene sine? Han er ekspert på å samle blader, klær og div.

Han syns det er kjedelig å rydde, som vel er ganske forståelig. Det hjelper ikke med mer skap plass, fordi det bare fyller han opp etter kort tid. Jeg har ikke lyst til å rydde etter ham, jeg har nok med mitt eget rot. Men samtidig har jeg lyst til å ha det ryddig rundt meg. Hvilke strategier kan hjelpe for å bli mere ryddig av seg? Hei verdens søteste gutter! Har sett alle episodene av homsepatruljen, og dere er helt fantastiske.

Dere er ubeskrivelig flinke. Skulle ønske dere kunne komme hjem til meg: Jeg er selv veldig opptatt av mote, skjønnhet og det å se bra ut. Er student, derfor har jeg ikke så mye penger å shoppe for. Har dere noen tips?? Kjæresten min sier at jeg har nok klær for resten av livet, men dere vet jo hvordan hetrofile menn er!!!!! Av klesstil er jeg nok litt "snuppete" og romantisk, og elsker å blande dyrt og billig.

Men som sagt er det ikke alltid lett å kjøpe for dyre klær med student budsjett. Hva bør jeg prioritere å kjøpe?? Jeg er glad i olabukser, så har dere et tips på noen bra og kule merker?? Nudie er min favoritt om dagen. Lattermild hilsen, Toril PS Som ellers har høytid foran tv apparatet hver gang dere entrer skjermen. Hei gutter, Husker såvidt at skinnbuker var in på tallet - er det harry eller kult nå i dag?

Guttene takker for seg og for stort engasjement fra dere - nå skal de haste videre til radio-promo! ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Regler for kommentering finner du her. Del Tweet Epost Kommenter. Homsepatruljen har dratt den litt lenger, og satser nå også på å utfolde seg med en epoke folk elsker å hate: Rett over påske kommer Homsepatruljen med sitt eget bidrag til populærmusikken. Låta lå på VG-lista i hele 5 uker under glansperioden for 20 år siden. Vi hadde nettmøte med guttene, og spørsmålene formelig rullet inn over verdensveven.

Nicolai han henning da singel?????????? Hilsen Don hey henning Innsendt av: Klem, Henning Innsendt av: Anonym Heisann gutter kjempebra og dra litt ordentlig homsegutter inn i sports norge, stå på videre og lykke til, klemz. Klem fra Henning og Don Aktiv? Anonym Er det noen aktive på laget? Anonym er det mye utroskap blant homsene? Hender det at noen på laget har seg litt med hverandre??? Nuffen Hvem er din favoritt blant de andre spillerene på laget?

Anonym hva kaller du deg på gaysir. Håndballspeller nr 24 Det er sjukt bra det dere gjør Bare te å stå på som faen: Anonym Emil, du er patetisk; sanker østlending mens du opprinnelig er fra Porsanger. Æ e fra Lakselv,jeg - sånn skulle du snakka! Anonym hvordan tror dere det går under årets nm? Henning, Don og Emil Innsendt av: Anonym hva kaller du deg på gaysir Emil???

Jonas Takker så mye for den jobben dere gjør for oss andre som sitter i skapet ;- blir helt sikkert lettere etter dette for mange. Dere er livreddere;- Stå på!! Hva har dere gjort på den fronten?? CaptnZulu Sniker meg inn her jeg.. Må bare si at i går ble jeg skikkelig rivd med av dere, dere slår meg som en gjeng med utroli festlie mennesker som er virkelig glad i livet! Om ikke Raballder kan vise "tvilerne" i folket om at det er kjærligheten og ikke kjønnet som er viktig i et forhold så er de nok en "lost cause" Episoden i går om kjærlighet rørte meg dypt, samtidig som jeg ble regelrett sjalu over at ikke andre mannfolk kan være så åpne for hverandre.

Ja, jeg begynte jo nesten å gråte når Don sa at "han tok til fornuften": Vær glad i hverandre og hver glad i dere selv for den dere er! Klem fra don Vulcan er ikke hentet fra Star Trek, selv om du ikke er alene om å anta det. Klem fra Henning Håndball Innsendt av: Akkarburger Bra dokumentar dette! Får vi se flere prestasjoner på banen framover? Hvordan går oppladinga til Homo NM der dere er rimelig revansjesugne? Og hvor er Tommy?

Jan Kos å se dere, fint TV-program - men likevel; hvorfor må dere snakke så homo? Anonym Jeg leser om Askil Holm på www. Hva med regissøren som var på premieren, er også han hetero? Anonym Hei, Leste om dere i Aftenposten i går, da fortalte du om den gang du, 15 år gammel, "outet" deg selv i den kameratgjengen du var med i. Du sa at de bare ristet på skulderen og sa "Hva så?

Det syns jeg var så positivt, siden du sa at det var mest innvandrere i den gjengen, og ikke alle av dem har et positivt syn på homofili akkurat. Så jeg lurer på om det også var noen muslimer i den gjengen? Jeg har inntrykk av at de fordømmer homofili mye mer enn innvandrere fra øst-Asia. Hilsen Don Innsendt av: Fortell hvordan dere opplevde møte med Marit?

Kristian Stå på gutter!! Anonym Føler dere at det å være åpen homofil setter grenser for hvor langt en kan nå innen idrett? Hilsen Henning og Don Kjærester Innsendt av: Anonym Don og bjørn er kjærester på laget, flere? Anonym Det er over Hvilke reaksjoner får dere fra folk på gata? MilleLy Ville bare si at dere er utrolig morsomme å se på, et av ukas høydepunkt: Ikke Øivind forresten, men Henning. Hilsen Henning, Don og Emil Snegler!

Akkarburger Er det LFT-metoden dere benytter dere av? Emil, du e dronninga på banen: Lurte på om d ikke finnes raballder hånball lag tel jente også? Idrettsgutt Gratulerer med flott serie. Lurer bare på om Bjørn og Don fortsatt er kjærester?

Og hvordan er det egentlig å spille på samme lag og være kjærester? Klem Don hei kjekken Innsendt av: Henning kanskje du husker meg Henning: Hilsen Henning Stå på! Mikkel Det er bare så utrolig underholdende å se på dere! Dere er ikke bare morsome, men dere er jo råflinke til å spille håndball også: D Ønsker dere lykke til alle sammen!

Morten Hvilke jobber har dere på laget? Anonym Jeg har flere venner som har flyttet til oslo, og det merkes helt klart at de har endret væremåten sin ganske raskt, og blitt ganske så like. Jeg kjenner igjen mange av tingene hos de av dere som ikke er fra oslo.

Er det slik at det er lett å tilpasse væremåten sin når man flytter til oslo, og er det en nødvendighet for å få venner i byen? Anonym så det bare sånn ut eller ble dere grisebanka av et lag som bestod av både jenter og gutter i nm finalen? Gleder dere dere til NM i Bergen neste helg da?? Hilsen Henning, Don og Emil er ting fortsatt slik som de var? Anonym er de samme fortsatt kjærester?

Anonym Glemte å si at jeg syns serien er bra! Spiller selv fotball i 2. Men tror dere at det å være homo blir mer akseptert når man lager egne homolag, parader, utesteder osv Hilsen Henning Ros Innsendt av: Nr 23 et skiens lag J Drit bra hva dere driver me: D Skjempe rått å se på dere vettu: P Keep it up: Klem fra Henning, Don og Emil.

Stor klem fra sukkersøten på gs! DraconianDevil okey, jeg innrømmer det; Jeg er ett såå utrolig stort raballder-fan at det er helt sykt! P men jeg syns i hvertfall dere er utrolig flotte gutter og bare stå på. Kjell Ikke noe spørsmål, bare ville si det er et bra program. Overbevist om at de aller fleste syns dette er positivt. Ser fram til de neste episodene: Ståttopp Takker for fin serie og hva dere gjør for oss andre rundt om i Norge som driver med homo håndball.

Fått masse tilbakemeldinger og bare positive. Gleder meg til å få besøk av dere om noen dager. Vi gleder oss også masse til å komme på besøk. Klem fra Henning, Don og Emil hva heter dere? Anonym hva er bruker navnet deres her på gaysir? Anonym Har dere drevet med andre idretter?

Klem fra Henning Heisann!! Klem Don,Henning og Emil Hey! Anonym Kan jeg spørre om dere er aktive eller passive ;-? Anonym Må bare slå meg sammen med JayKay og si at det er et flott konsept. Dere får frem at homofile er like allsidige som det andre befolkningsgrupper er.

Håper det fortsetter slik: Anonym Glemte å si at Henning du er utrolig sjarmerende og kjekk Stå på alle sammen: Klem fra Henning Henning Innsendt av: Anonym Hei hei Henning! Har du fått dæ kjæreste?? Du må da gi beskjed om slike ting. D fortjene du virkelig favoritthomsen min: Arti å sjå dæ på tv'n. Du e no den samme gode gamle Henning ser æ.

Hilsen litjlesba fra Trondheim. Så arti me meilling. Vart da kjærest på mæ å, sjøl om gårsdagens episode itj akkurat ga inntrykk av at æ kom te å få de deinn nærmaste tia. Anonym hei henning du så sexy. Anonym Hvis ikke det er startrek nicket ditt er hentet fra Henning, hva hentyder det til da? Det kom av at jeg så et, eh.. P Gleder oss masse til det kommer lag fra Stavanger også. Klem fra Henning Akilles Anonym Må bare si at du har min medfølelse, Henning Klem fra Henning sjokoladekoppen Innsendt av: Anonym er dere noen gang å se der elleR??

Paradox bor ikke dere i Tromsø? Tror det hadde blitt så mye mer liv her med noen av ere. Klem fra Henning, Don og Emil Uuutrolig bra!

Vil bare si at dere et utrolig kult og bra lag. Bra å se at dere koser dere skikkelig. En annen ting som er flott med serien er at faktisk foreldrene mine for se hvordan "homser lever". Så ser de at at vi homofile ikke er så annerledes enn andre. Anonym er dere kristene? Henning, Don og Emil Gayforbilder Innsendt av: Anonym hvem er alle 3 sine gayforbilder?

Hilsen Henning og Emil mamman til emil Innsendt av: Anonym hva heter mamman din? Anonym du ligner på en kryssning av dorthe skappel og Wenche foss!! Neida, morsomt at det er flotte tilbakemeldinger da. Klem fra Henning Black eyed peas Innsendt av: Anonym liker dere black eyed peas med bebot? Over spørsmål til Raballder-guttene. Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Beste Safari tur i Africa 18 svar. Kjøpe tannlegeutstyr 37 svar. Over spørsmål til Raballder-guttene Redaksjonen På forsiden Klar for parade?

Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Håper vi klarer å reflektere homser på en fin måte for det norske folk! Vi har alltids bruk for nye spillere,gå inn på hjemmesiden vår www. Har vel egentlig funnet ut at folk syns vi er noen ok'e folk. Har så langt bare fått positive tilbakemeldinger. Vi har møtt noen fordommer på vår vei ja. Mest fra lag som kommer fra mindre steder litt utenfor Oslo.

De er nok ikke vant med lag som bare har homofile spillere og får vel kanskje en liten "overdose" når vi kommer. De var alle høye kraftige spillere, og vi var nok en del mer fjasete enn vanlig hang igjen etter byturen kvelden før , så de sto bare og måpte da de så oss varme opp.

Tror de undervurderte oss der og da, for vi knuste de Kanskje det var en grunn til at Kristian Kjelling og Håvard Tvedten gav hverandre en klem på søndagens kamp mot Island? Ja,han er kjempe morsom i virkeligheten også: Er du medlem på Gaysir da? Kom innom profilen min, Vulcan, så legger du igjen en melding der. Jeg blir utrolig smigret Det er ikke vanskelig å spille mot andre lag Det at andre ikke aksepterer andre homofile, har mye med uvitenhet å gjøre.

Har vel alltid vært litt kjærring. Ble kalt for jentegutten når jeg gikk på skolen, men det prella av som vann på dåsa Har bare fått positiv respons for å ha vært med. Med unntak av dialekta har det bare vært bra. Les finnmark dagblad på lørdag! Vanskelig å svare på dette. Tror ikke det er meningen å virke lite inkluderende, men vi er en rimelig stor gruppe, og også veldig sammensveiset.

Håper ihvertfall vi fremstår som en inkluderende gjeng når det kommer folk på trening og vil være med. Hilsen Henning, Don og Emil. Ifølge bergen beans er er de bedre enn raballder, men hvem som er best er vanskelig å svare på. De er jo alle gode Dokk e kanonrå Innsendt av: Det er ikke noen spesiell grunn til at robinson ikke blir nevnt. Jeg har jo definert meg selv som bifil en gang, men det var før jeg traff en gutt som gav meg følelser jeg aldri hadde hatt før.

Serien er spilt inn i løpet av 1,5 år. Askil Holm Innsendt av: Det vet jeg ikke Sånt er ikke lov!!! Vi ønsker jo å belyse mange temaer rundt homofili, men får ikke gjort så mye annet enn å snakke om det i diverse intervjuer på radio og aviser.

Men kan ikke du stikke innom profilen min på Gaysir, Vulcan, og fortelle meg mer om dette, så kanskje jeg kan bidra til at du får tatt tak i det på skolen din. Rådgiveren har taushetsplikt, så ikke vær redd for å snakke med vedkommende. Selvsagt kan det finnes, men vi vet ikke om noen der. Det er jo det som er så synd, at ingen virkelig "store" norske idrettskjendiser, på herresiden, har stått frem ennå.

Hilsen Henning og Don. Det er jo ikke til å stikke under en stol at noen av oss er litt femi. Det er vel Kristian Kjelling som er vår favoritt! Emil er mer glad i Johnny Jensen og Preben Vildalen. Skrullinga er der fordi det er en hverdagslig for meg å ha det litt gøy på min egen bekostning. Pølsa er god å spise Kjendistilværelse og reaksjoner Innsendt av: Vi trenger noen som vil vise frem dusken sin Tror ikke på dere Innsendt av: Profilen hans ble lagt ut i et tidligere svar.

Hvordan er det å spile på Rallbalder Innsendt av: Det er ikke så annerledes å spille på et homolag. Til vanlig spiller vi jo i vanlig serie og synes det er kjempegøy.

jul Siden jeg var den eneste (tror jeg), som brukte sminke av gutter, Jeg ble hele tiden fortalt at det er kun jenter som bør bruke sminke, for hvis du bruker sminke og er gutt, så må du være homofil. Digger deg, er % enig . Mellom de syv fjell ligger byen som heter Bergen, der er jeg født og oppvokst. mai ingen måte behøver å være homofil for å digge fenomentet Melodi Grand Prix. Tidligere i vår ble Parodi Grand Prix arrangert i Bergen for sjette år på rad. i Landsforeningen for lesbiske og homofiles lokallag i Bergen. jan Guttene i Raballder håndball Oslo har tatt seerne med storm, og har høstet meget gode OHH my lord,digger deg Emil.. du er bare såå søt og tøff. Ifølge bergen beans er er de bedre enn raballder, men hvem som er best er.

Escort homoseksuell oslo eu star auto sandvika